mandag 22. februar 2010

Helga

Anders dro nettopp hjem til Norge, og vi skal prøve å oppsummere besøket for dere. Vi har hatt en super langhelg med vårt strålende besøk, og sitter igjen alene i hula, glade, mette og fornøyde.

Tradisjonen tro, var vi på"Merci" også denne lørdagen. Det var veldig rolig der da, så vi kunne endelig ta oss en kaffe på den ellers stappfulle cafeen de har der. God stemning, god kaffe! Anders med opprinnelse fra Tyskland, var også så heldig å finne Goethe der for en billig penge.
Ellers kan vel helgen egentlig oppsummeres som et eneste stort etegilde. Høydepunktet var på lørdagskvelden da Anders inviterte med jentene på middag. Vi ante ikke hva vi kunne vente oss, men hadde hørt at vi også her måtte stå i kø for å komme tilbords.

Vi hadde det selvfølgelig veldig fint i køen, men det var enda bedre å få komme inn på "Chez Gladines". Aldri har vi vært på en mer stappfull restaurant, men vi skjønte fort hvorfor dette stedet i et av Paris' utkantstrøk er så populært. Fantastisk stemning, høyt tempo, og deilig mat fra Baskerland. Vi storkosa oss her med både forrett, hovedrett og dessert for en ganske så billig penge. Vi anbefaler!

Ellers kan vi melde at våren for alvor har kommet til Paris nå. En del plussgrader på gradestokken, og i morgen skal det bli sol! Alt vel!


5 kommentarer:

  1. såå glad for at DISSE menneskene er vennene mine! godt å se dere koser dere <3

    (jeg og mor så en folkefiende i dag, jeg tenkte på dere!

    SvarSlett
  2. åh, vi er så utrolig glade for at du er vår venn også! var det bra? vi skal se et dukkehjem med Audrey Tatou som Nora!

    SvarSlett
  3. scenografien var konge, løftet virkelig stykket. Trøndelag Teater vet hva de driver med ;)

    Høres kjempe ut! Kos dere så masse :D

    SvarSlett
  4. Heldige dere da!
    Når skal dere se det?

    SvarSlett
  5. Ja! vi gleder oss veldig! :)
    Det som er så dumt er at vi skal se det den 2. mars, dagen før du kommer :( men, men, vi skal ta med deg på noe artig å sjø!!! masse artig bli det

    SvarSlett