lørdag 6. februar 2010

Det var byen sin det

Salut! I dag har vi hatt vår første fridag her i Paris, og visste selvsagt å utnytte den til fulle. Vi har fått sett en hel masse, shoppa litt, spist crepes og kosa oss stort. Ellers skal det sies at vi har utviklet oss som mennesker. Anna har blitt en smule visere og Marianne blir stadig mer poetisk. Vi har nå inntatt en bedre pastamiddag i hulen, og skal snart nyte lørdagsgodteriet og lørdagspilsen. Hva vi skal i kveld er enda ikke bestemt, men her kommer iallefall et sammendrag av dagen i bilder:
Tenk å våkne til dette synet!

Utenfor Centre Georges Pompidou
Lunchtid. Anna hadde kledd seg i oransje og ble sjeleglad for koppen som matchet
På anbefaling fra Charlotte for shine dro vi til butikken "Merci". Der selger de alt fra interiør og parfyme til klær og bøker. Konseptet går ut på at designere blir spurt om å donere varer til butikken, slik at de kan selge det videre og gi profitten til et veldedig formål. Det er også muligheter for å ta seg en kaffe der. Vi skal definitivt tilbake hit!


Vi våget oss også ut til ghettoen. Anna syntes alle var veldig kule og ville bli som dem. Marianne syntes alt var veldig genuint og likte det svært godt. En tur inn i Sacre Coeur for en godprat hørte også med


i

1 kommentar: